Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Typ vosku
Hmotnosť
Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Materiál
Uzáver
Cena
3D
Viackusová
Sada na výrobu
Darčekové balenie
Materiál formy
Vhodný do foriem (na voľne stojace sviečky)
Vhodný do nádob
Filtrovať...

Výroba sviečok

produktov na stránke
Jazmín - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, jazmínová INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Jahodový jogurt - antialergický - parfumová...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: mliečna, jahodová INCI: parfum UFI: -- Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Ľadový vietor - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža fougerová INCI: parfum UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Ľalia - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.   Vôňa: svieža, kvetinová, ľaliová INCI: parfum  UFI: TEWE-A95R-300H-4RPH  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.   

3,65 € s DPH
Med - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, medová  INCI: parfum UFI: R3Q5-49QV-V00P-TKNE Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Mandle - antialergický - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, mliečna, mandľová INCI: parfum UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Malina - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: svieža malinová INCI: parfum UFI: --  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Magnólia - parfumová kompozícia 30ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, magnólia INCI: parfum  UFI: S0G2-Y9X0-R00N-GJ66  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

3,65 € s DPH
Silikónová forma na mydlo a sviečku 3D vianočná...

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena" a na výrobu sviečok. Rozmer odliatku: pr. cca 8cm;výška3cm

12,05 € s DPH
Silikónová forma na mydlo a sviečku 3D prasiatko

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena" a na výrobu sviečok. Rozmer odliatku: cca 5,5x5x7cm

11,25 € s DPH
Silikónová forma na mydlo a sviečku vianočná guľa

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena" a na výrobu sviečok.  Rozmer odliatku: priemer cca 6cm 

12,50 € s DPH
Zobraziť 373 - 384 z 433 produktov