Nedostupná kategória

Filtrovať...

Hmotnosť
Objem
Spôsob získavania
Bio | Organic kvalilta
Cena
Filtrovať...

Zľavnené produkty

Oleje a maslá

produktov na stránke
Bambucké maslo RAF 100g

Kvalitné rafinované rastlinné maslo. Má vynikajúce hydratačné, vyživujúce a antioxidačné vlastnosti, je bohaté na esenciálne mastné kyseliny a vitamíny A, E a F.  INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter  CAS: 194043-92-0 / 91080-23-8  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,40 € s DPH
Bambucké maslo RAF 250g

Kvalitné rafinované rastlinné maslo. Má vynikajúce hydratačné, vyživujúce a antioxidačné vlastnosti, je bohaté na esenciálne mastné kyseliny a vitamíny A, E a F.  INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter  CAS: 194043-92-0 / 91080-23-8  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,60 € s DPH
Bambucké maslo RAF 500g

Kvalitné rafinované rastlinné maslo. Má vynikajúce hydratačné, vyživujúce a antioxidačné vlastnosti, je bohaté na esenciálne mastné kyseliny a vitamíny A, E a F.  INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter  CAS: 194043-92-0 / 91080-23-8  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

4,90 € s DPH
Bambucké maslo RAF 1kg

Kvalitné rafinované rastlinné maslo. Má vynikajúce hydratačné, vyživujúce a antioxidačné vlastnosti, je bohaté na esenciálne mastné kyseliny a vitamíny A, E a F.  INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter  CAS: 194043-92-0 / 91080-23-8  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

8,90 € s DPH
Kakaové maslo RAF 100g

Kvalitné rafinované rastlinné maslo s miernou kakaovou vôňou. Je bohaté na esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty a vitamín E. Má výrazný zvláčňujúci účinok na pokožku a je veľmi stabilné. Je obľúbenou zložkou pleťovej a telovej kozmetiky, mydiel a balzamov na pery.  INCI: Theobroma Cacao Seed Butter  CAS: 84649-99-0  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,90 € s DPH
Kakaové maslo RAF 250g

Kvalitné rafinované rastlinné maslo s miernou kakaovou vôňou. Je bohaté na esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty a vitamín E. Má výrazný zvláčňujúci účinok na pokožku a je veľmi stabilné. Je obľúbenou zložkou pleťovej a telovej kozmetiky, mydiel a balzamov na pery.  INCI: Theobroma Cacao Seed Butter  CAS: 84649-99-0  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

6,35 € s DPH
Kakaové maslo RAF 500g

Kvalitné rafinované rastlinné maslo s miernou kakaovou vôňou. Je bohaté na esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty a vitamín E. Má výrazný zvláčňujúci účinok na pokožku a je veľmi stabilné. Je obľúbenou zložkou pleťovej a telovej kozmetiky, mydiel a balzamov na pery.  INCI: Theobroma Cacao Seed Butter  CAS: 84649-99-0  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

12,15 € s DPH
Kakaové maslo RAF 1kg

Kvalitné rafinované rastlinné maslo s miernou kakaovou vôňou. Je bohaté na esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty a vitamín E. Má výrazný zvláčňujúci účinok na pokožku a je veľmi stabilné. Je obľúbenou zložkou pleťovej a telovej kozmetiky, mydiel a balzamov na pery.  INCI: Theobroma Cacao Seed Butter  CAS: 84649-99-0  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

23,10 € s DPH
Ricínový olej LZS 150ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

1,60 € s DPH
Ricínový olej LZS 500ml

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

5,00 € s DPH
Ricínový olej LZS 1L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

9,00 € s DPH
Ricínový olej LZS 5L

Kvalitný rastlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podiel kyseliny ricínoolejovej, vďaka čomu je vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje. Blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov a obočia. Zlepšuje pevnosť nechtov a pomáha zabraňovať ich lámaniu. Je pomerne hustý, preto sa často používa v kombinácii s inými olejmi.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil  CAS: 8001-79-4  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile...

39,00 € s DPH
Zobraziť 1 - 12 z 83 produktov