Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Hmotnosť
Objem
Typ vône
Použitie do sviečok
Pre koho?
Jemne mleté
Cena
Farba
3D
Viackusová
Závesná
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do šumiviek a solí
Použitie do tekutých mydiel a sprchových gélov
Použitie do pleťovej kozmetiky
Použitie pri výrobe mydiel studeným procesom
Použitie na oči
Použitie na pery
Nemigrujúca farba
Sada na výrobu
Darčekové balenie
Filtrovať...

Výroba glycerínových mydiel

Podkategórie

  • Mydlové hmoty
  • Farby do mydiel a...
  • Vône a Silice |...

    Vône, parfumy a silice do kozmetiky - pevných i tekutých mydiel, šampónov, sprchových gelov, kúpeľových solí, krémov a do voskových a gelových sviečok

  • Formy na mydlo

    Silikónové formy pre domácu výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj pri metóde za studena, pri výrobe sviečok, sadrových a živicových odliatkov, šperkov a pod.

produktov na stránke
Capuccino - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: vôňa cappucina INCI: parfum UFI: JAG6-V9CU-8007-AUYM Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Pomarančová silica 10ml

100% prírodný esenciálny olej.Vôňa: charakteristická pomarančová – svieža, intenzívna, sladká, citrusová INCI: CITRUS AURANTIUM DULCIS OILCAS: 8028-48-6 Nepoužívať na pokožku v koncentrovanej forme! Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.Viac informácií v detaile produktu.

1,25 € s DPH
Silikónová forma na mydlo srdiečko špirála

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena". Rozmer odliatku: 5,5x5x2cm

7,90 € s DPH
Santal - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky. Vôňa: charakteristická drevitá (orientálne drevo) INCI: parfum UFI: VN20-X0FR-X00D-N4DM  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu.

1,90 € s DPH
Fialka - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová INCI: parfum  UFI: VTY3-U93C-P00C-0KSC Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Jahoda - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: jahodová INCI: parfum  UFI: -- Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Silikónová forma na mydlo vaničky - 6ks

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena". Rozmer odliatku: 8x5,5x2,5cm

7,05 € s DPH
Kokos - antialergický - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kokosová INCI: parfum UFI: --  Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Jazmín - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: kvetinová, jazmínová INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Silikónová forma na mydlo a sviečku mušľa I.

Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou "za studena" a na výrobu sviečok.  Rozmer odliatku:  cm

9,55 € s DPH
Mandle - antialergický - parfumová kompozícia...

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok.  Vôňa: sladká, mliečna, mandľová INCI: parfum UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Višňa + marcipán - parfumová kompozícia 10ml

Parfumová kompozícia - koncentrovaná zmes prírodných a syntetických vonných olejov. Surovina na výrobu kozmetiky a sviečok. Vôňa: višňová, marcipánová, korenistá INCI: parfum UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívať v koncentrovanej forme! Nutné riediť! Viac informácií v detaile produktu. 

1,45 € s DPH
Zobraziť 37 - 48 z 666 produktov