Nedostupná kategória

Filtrovať...

Kategórie
Typ vosku
Hmotnosť
Objem
Jemne mleté
Cena
Farba
Použitie do mydlových hmôt
Použitie do pleťovej kozmetiky
Vhodný do foriem (na voľne stojace sviečky)
Vhodný do nádob
Filtrovať...

Kozmetické suroviny

produktov na stránke
Olivový skvalan - squalane 12ml

Olivový skvalan - squalene je čisto rastlinná aktívna látka získaná z olivového oleja. Ide o tzv. "suchý olej" - veľmi ľahko a rýchlo sa vstrebáva do pokožky bez pocitu mastnoty, výrazne ju hydratuje a pomáha redukovať výskyt vrások. Často je nazývaný ako "prírodný facelift".  INCI: Squalane CAS: 111-01-3  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

1,65 € s DPH
Bahno z Mŕtveho mora 500g

100% prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora. Zloženie minerálov v bahne aktívne prispieva k regenerácii buniek pokožky, ktorú zároveň čistí a zbavuje toxínov a odumretých buniek. INCI: Maris Mud (Dead Sea Mud) Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

5,00 € s DPH
Aktívne uhlie 50g

Aktívne práškové uhlie je 100% rastlinného pôvodu - je vyrobené z kokosových škrupín. Pre svoje vynikajúce absorbčné a čistiace účinky je obľúbenou zložkou mydiel, pleťovej, telovej aj vlasovej kozmetiky. Môže byť použité aj ako prírodná čierna farba.  INCI: Charcoal Powder CAS: 7440-44-0  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac informácií v detaile produktu. 

2,65 € s DPH
Včelí vosk biely 100g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť. Rozdiel oproti žltému včeliemu vosku spočíva v tom, že bol jemne rafinovaný, aby sa odstránilo jeho charakteristické žlté zafarbenie.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné...

3,15 € s DPH
Včelí vosk biely 250g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť. Rozdiel oproti žltému včeliemu vosku spočíva v tom, že bol jemne rafinovaný, aby sa odstránilo jeho charakteristické žlté zafarbenie.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné...

6,90 € s DPH
Včelí vosk biely 500g

100% čistý a prírodný vosk, ktorý bol filtrovaný a následne peletizovaný, aby sa uľahčila jeho použiteľnosť. Rozdiel oproti žltému včeliemu vosku spočíva v tom, že bol jemne rafinovaný, aby sa odstránilo jeho charakteristické žlté zafarbenie.Je zmesou rôznych mastných kyselín a je bohatý na mnohé cenné látky, vitamín A a proteíny. Pre svoje ochranné a výživné účinky je častou zložkou kozmetických produktov a používa sa tiež ako prírodné...

12,50 € s DPH
Peeling z malinových zrniečok 10g

Prírodná exfoliačná prísada vyrobená zo semienok čerstvých zrelých malín. INCI: RUBUS IDAEUS SEEDCAS: 3817-18-28-1 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

1,15 € s DPH
Rastlinná vazelína 100g

Rastlinná alternatíva klasickej kozmetickej vazelíny, vyrobená na prírodnej báze, bez konzervačných látok, silikónov, parabénov a bez ropných produktov. Je šetrná k prírode aj k ľudskej pokožke, ktorú premasťuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje.  INCI: Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia CeriferaCera (and) Cera Alba CAS: 8001-79-4 + 8001-78-3 + 8015-86-9 + 8012-89-3  Surovina na výrobu kozmetiky. Viac...

2,50 € s DPH
Sušené kozie mlieko 50g

Sušené kozie mlieko je získavané spôsobom sušenia rozprašovaním. Je vyrábané z čerstvého kozieho mlieka vyprodukovaného v šľachtených chovoch na biologicky zdravých pastvinách. Je čisto prírodné, neobsahuje žiadne prísady. Má vysoký obsah minerálov, vitamínov, kyselín a ďalších cenných látok. Pokožku čistí, zvláčňuje, hydratuje, regeneruje a vyživuje. Má anti-aging vlastnosti, pôsobí tiež antibakteriálne a protizápalovo.  INCI: Goat milk...

1,65 € s DPH
Peeling z mandľových škrupín 10g

Prírodná exfoliačná prísada vyrobená z mandľových škrupín. INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SHELLSCAS: 8007-69-0 / 90320-37-9 Surovina na výrobu kozmetiky.Viac informácií v detaile produktu.

0,80 € s DPH
Nimbový list jemne mletý 20g

Jemne mleté sušené listy nimbového stromu. Vďaka svojim širokospektrálnym pozitívnym účinkom sa využíva nielen v kozmetike, ale aj na farmaceutické a dermatologické účely. Podporuje obnovu kolagénu, vyhladzuje drobné vrásky, zlepšuje pružnosť pokožky. Má silné antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Pomáha pri rôznych kožných problémoch a uplatnenie nachádza aj v prípravkoch určených na starostlivosť o ústnu hygienu. Je obľúbenou zložkou...

1,35 € s DPH
Morská riasa LITHOTHAMNIUM jemne mletá 20g

Jemne mletá sušená červená morská riasa Lithothamnium Calcareum. Riasa je unikátnym prírodným zdrojom minerálov, obsahuje vitamíny, aminokyseliny a 72 stopových prvkov, vďaka čomu má širokospektrálne priaznivé účinky na pokožku. Má antioxidačné účinky, spomaľuje príznaky starnutia a pôsobí exfoliačne. Vďaka svojím vynikajúcim čistiacim vlastnostiam a vysokému podielu minerálov je mimoriadne vhodná na pleťové masky a telové kúpele.  Latinský...

1,10 € s DPH
Zobraziť 25 - 36 z 70 produktov